Corona-gezondheids-maatregelen

In verband met de verscherpte richtlijnen van RIVM en de Rijksoverheid heeft AndriessenZonnevylle  Notarissen besloten per direct een aantal maatregelen te treffen:

1. Wanneer u last hebt van de bekende Corona verschijnselen of in contact bent geweest met personen die besmet zijn (geweest) verzoeken we u om niet bij ons kantoor langs te komen en telefonisch of per e-mail contact met ons op te nemen.

2. Voor veel rechtshandelingen is de mogelijkheid dat u daarvoor een volmacht verleent. Alle rechtshandelingen waarvoor u volmacht kunt verlenen of die zonder uw verschijnen op kantoor kunnen plaatsvinden zullen dan ook op die wijze gaan plaatsvinden. Voor het tekenen van de volmacht zullen wij gebruik maken van een videoverbinding. U kunt hierover contact met ons op nemen via het algemene telefoonnummer 0111-415051.

3. Wij laten alleen partijen bij de akte toe en gaan terughoudend om met onaangekondigd bezoek dat niet op afspraak is. Wij achten het verstandig dat het aantal bij een afspraak aanwezige personen zo veel mogelijk tot een minimum wordt beperkt. Daarom verzoeken wij makelaars, verwijzers, tussenpersonen, adviseurs en eventuele andere betrokkenen als familieleden, zo veel mogelijk thuis te blijven als zij niet noodzakelijkerwijs aanwezig hoeven te zijn bij een afspraak. Bijvoorbeeld voor het zetten van een handtekening.

4. Wij vragen aan onze medewerkers om voor een groot deel thuis te werken, wel is er een minimale bezetting per afdeling aanwezig. Wij vragen u hiervoor uw begrip.

  1. Wij vragen u niet meer mensen naar afspraken mee te nemen dan nodig is.  En wij vragen u om een eigen pen mee te nemen.

Als vanzelfsprekend staat hygiëne bij ons hoog in het vaandel en volgen wij alle adviezen en maatregelen vanuit de regering en het RIVM. De medewerkers die op kantoor zijn geven geen hand en houden gepaste afstand.

De gezondheid van onze klanten en onze medewerkers is op dit moment het belangrijkste, maar tegelijkertijd willen we u zo goed mogelijk blijven helpen.

Namens AndriessenZonnevylle notarissen,

Robert Zonnevylle & Simone Andriessen-Zwanink