Testamentcheckdag op 18 juni 2021

Testamentcheckdag op 18 juni 2021

Is uw testament nog up-to-date? Spelen er gevoeligheden waarvan u niet precies weet hoe daar mee om te gaan? Op vrijdag 18 juni 2021 doen wij mee aan de Testamentcheckdag van de EPN. U bent van harte welkom om vrijblijvend een afspraak met ons te maken om op 18 juni uw testament te laten checken.

Is uw testament nog up-to-date?

Wellicht herkent u het: u bent jaren geleden getrouwd en hebt toen testamenten laten opmaken. Of misschien heeft u samen met uw partner een woning gekocht en heeft u toen meteen een testament op laten maken. Maar weet u precies wat er in uw testament staat? Weet u bijvoorbeeld wat er gebeurt met uw vermogen na uw overlijden? Weet u wie de voogdij en het bewind over uw kinderen krijgt? Wie heeft u aangewezen als executeur? En wat gebeurt er met uw bedrijf?

Het leven verandert snel. Misschien heeft u in de tussentijd kinderen of kleinkinderen gekregen, bent u gescheiden en hertrouwd, heeft u een andere woning gekocht of is uw hobby uitgegroeid tot een eigen bedrijf. Al deze gebeurtenissen zorgen ervoor dat uw situatie verandert en dat kan gevolgen hebben voor uw testament.

Daarnaast zijn er jaarlijks veranderingen in de wet die eventueel aanpassingen met zich meebrengen. Het is belangrijk dat u juist op die momenten uw testament controleert. U wilt immers niet dat uw erfgenamen later voor vervelende verrassingen komen te staan. Investeer in de toekomst en zorg ervoor dat u er zeker van bent dat uw testament bij u past en actueel is.

U bent van harte welkom!

Wilt u uw testament vrijblijvend laten controleren? Of wilt u advies over het opstellen van een testament? Kom bij ons langs op de Testamentcheckdag!

Bent u op vrijdag 18 juni niet in de gelegenheid om langs te komen? Neem dan contact met ons op om een afspraak met ons te maken.

0111-415051

De Testamentcheckdag is onderdeel van de Dag van het Erfrecht, een initiatief van EPN, VEAN, vFAS en VMN.